lv en
lv
lv en
lv

Priekšplānā cilvēks un tā attīstība


Viens no būtiskākajiem akcentiem nākotnes birojā un biroju centros būs līdzsvars starp darba vidi un vietu atpūtai, neformālām sarunām un izklaidi. Darba un privātās dzīves [“work-life”] balanss ir būtisks aspekts veselīgā darba vidē. Balansa saglabāšana palīdz samazināt stresu un preventīvi novērš strādājošo “izdegšanu”. Mūsdienās darba videi ir tieša ietekme uz strādājošā un organizācijas kopējā darba produktivitāti. Ir jāmainās videi gan birojā, gan ārpus tā robežām. 


Mūkusalas Biznesa Centrs iestājas par cilvēku labsajūtu, radot vietu, kur ne tikai strādāt. Tā ir vieta, kur iedvesmoties no mākslas, satikt jaunus cilvēkus un kopā radīt radošas idejas. Līdz šim jau ir izstrādāti videi draudzīgi ārtelpas risinājumi, kas novērtēti 2019. gada Ainavu arhitektūras balvas nominācijā. Jaunās apzaļumotās atpūtas zonas ļaus biroju darbiniekiem pusdienu pārtraukumus, kafijas pauzes vai pat sapulces un tikšanās pārnest ārpus ierastās vides. 


Teritorijā izvietoti papildus soliņi, speciālas smēķēšanas zonas, lai netraucētu un neradītu diskomfortu nesmēķētājiem. 2019. gada septembrī atklāts arī jaunizbūvētais krustojums ar gājēju pārejām starp Mūkusalas Biznesa Centru un promenādi. Pievēršot lielu uzmanību infrastruktūras uzlabojumiem, prioritārs vienmēr bijis cilvēks – tā komforts, iespējas droši un ērti pārvietoties, kā arī baudīt blakus esošo iespēju pastaigāties gar Daugavu. 



Mēs turpinām attīstīties un rast jaunus risinājumus, izvirzot priekšplānā cilvēkus, to labsajūtu un zaļāku nākotni! 

× Chat with us?