lv
lv
lv
lv

Ik dienu sākas jaunā vēsture

Pirmā monolītā dzelzsbetona celtne Rīgā. Tapusi 1912. gadā kā ražotāja Karla Ceisa (Carl Zeiss) optikas ražošanas ēka. Gadu gaitā šī vieta ir kalpojusi par simbolu attīstībai un inovācijām. Sākot ar Karla Ceisa optikas ražošanu, neatkarīgās Latvijas Leibovica radio rūpnīcu, līdz pat padomju laika flagmanim – Rīgas Radiotehnikas rūpnīcai.


Beidzot ir pienācis laiks, un celtne ar ievērojamu vēsturisko nozīmi pārtaps par Mūkusalas biznesa centra A klases biroja ēku. Jaunceltne kalpos kā darbavieta vairākiem simtiem darbinieku un būs biroju telpas daudziem uzņēmumiem. Komfortablā un mūsdienīgā ēka būs aprīkota ar visjaunākajām komunikācijām un ventilācijas sistēmām, kondicionēšanas iekārtām, apgaismojumu un novērošanas iekārtām. Brīnišķīgais skats uz Daugavu un Rīgas vēsturiskajām celtnēm noteikti radīs iedvesmu ikvienam, kas darbosies jaunajās telpās.


Bijusī rūpnīcas ēka pēc rekonstrukcijas kļūs par Mūkusalas Biznesa centra vizītkarti – vārtiem uz kvartālu, kurā izvietojušies vairāk nekā 140 veiksmīgu uzņēmumu.

Mūkusalas biznesa centrs – visiem, kam svarīgi būt centrā.

× Chat with us?